Followers

Thursday, February 14, 2013

Idea Kenduri Kawen

Jumaat lepas, sorang lagi anak dara kat ofis aku menikah.

Congrats Ziha. Lawa giler you walaupon Iouls x tengok live.

Sekali gus meninggalkan Aku dan Jerrypah sebagai Gadis Limited Edition

Memandangkan Kak Pah sedang menghayati hari2 single beliau, aku pon menjadi mangsa provokasi dan kontroversi bila tiba bab2 kawen ni.

Boss slalu je ade idea baru yang menyebabkan kitorang ni cam lipas dalam kuali..kesana kemari.

Dan bila die nak surok oustation, aku mesti guna ayat

"Camne nak kawen ni"

"Cancel la kad kawen ni"

"Ala... xjadi la saya nak kawen"

dan lain2...

Tengah hari tadi boss menyerang balas..

"Ape ade hal... u bersanding je time kite buat roadshow (cam Jom Heboh untuk our dept). Makan free, ade khemah, ade VIP"

Untunglaaa.....

1 comment:

  1. hahah lawak la ..alasan nak kawin..kih3.. sabar la ye.

    ReplyDelete