Followers

Monday, March 24, 2014

M&D Wedding Review - Bridal & Make-Up

Dah sebulan kawen baru bergigih nak update. Keje berlambak, meningkatkan lagi keazaman nak bersara awal. Awal pebenda? 60 nanti baru boleh dok rumah.

OK, dah2 la meroyan pasal keje. Meh daku story sket pasal wedding aku yg gilang-gemilang mengalahkan Kate-Will (perasan  diva noks).

Sejujurnya aku pelik. Mekap nikah & sanding aku sama sebab aku request mekap lepas solat, tapi serius aku nampak lain macam. Maybe sebab time nikah tu aku ngantok. Maka, jelas la mekembangan muka aku. Aku xkisah sgt bab mekap sbb kompem eye-bag aku nampak.

Bridal yg aku pakai ni sama dengan akak aku punye.Yg bezanya MUA di lelaki, aku punye wanita. Gigih je akak tu tunjal2 muka aku degil gerak kiri kanan. X biasa la katekan.

Baju nikah aku tempah kat kawan sekolah. Baju sanding je guna Bridal punye. Mase fitting kecik kan sikit sbb dah turun berat. Tapi masa reception sempit plak sbb pengantin giat makan tanpa henti sebelom kawen.

Masa nikah

Masa reception

Pelamin 1 panel


Yg Best
  • Baju Sanding
  • MUA pandai cover burnt mark kat pipi
  • Murah - Overall bayar 1200 hengget je
Yg Xbest
  • Bunga kat pelamin nan hado - Kotor & x kemas gubahan. Terpakse sub-con kat makcik2 untu rearrange bunga.
  • bulu mata che Tah - berat yg amat
  • Blusher oren yg bright giler
  • MUA xpandai nak menudungkan org - Seb baik ade bridesmaid
Maka tamatlah sudah review Bridal. kalau suroh aku rate, aku bagi 3/5 sebab aku still tension lagi mengenangkan bunga2 pelamin yg berkerak. Grrrrr. Sebelum berpisah, saksikan pose over pengantin dan kroninya.






2 comments:

  1. Tahniah..Cantik juga pelamin tu..:)

    ReplyDelete
  2. Salam, tahniah. :) bru ja follow kat sini. ;)

    ReplyDelete