Followers

Thursday, April 26, 2012

Result MUET 2012

Beberapa bulan lepas, aku tersilap tarikh sitting exam MUET. Selepas berjaya membebel tanpa idea dan tidor dalam dewan, akhirnya keluar jugak result MUET harini.


Tiqa tolong aku check sebab connection kat level aku ibarat sipot mengesot. Saspen jugak sebab exam writing tu aku buat karangan 3 muak surat je (untuk semua soalan).


Jejengggg...




Seperti yang dijangka, aku cemerlang sikit dalam bab2 membaca dan membebel. Listening tu confirm la teruk sebab time tu sibuk tengok jam je. Writing pulak tulis macam nak tulis email kat manager, serius bebenor.

Alhamdulillah, the result is better than i ever imagine.

Lepas ni boleh dah nak sambung belajar... xyah sesibuk buat MUET lagi.



1 comment:

  1. argh kau! bi dah meletup2 buat muke sedih lak..

    ReplyDelete