Followers

Wednesday, March 7, 2012

Blog Reviewing By Haruno Hana

Tadaaaaa! Tora kembali lagi mengepos tanpa menghiraukan dashboard korang penuh...hoho...

Maklumlah semenjak kengkawan busy oustesen dan prepare nak kawen, aku asyik menghadap blog ni je la (50% masa lapang diluangkan bersama COCO tersayang). Arghhh, bosan...

Jadi, aku pon berusaha mengembangkan linkaran sosial alu dengan mencari aktiviti yang boleh menambah masa blogging aku:

Join contest: Dah...
Join chat : Dah
Join mengomen: Dah Jugak...
Join segmen: Belum


Apa tunggu lagi...... Sila Kelik gambar untuk Join

Mengetag:



Lepas dah join boleh la skodeng2 novel Haruno Hana. Bulan depan kot sebab bukan ni kouta beli buku dah lebih limit. Ade sesiapa yang nak sedekah coupon buku satu malaysia kat aku????


2 comments: