Followers

Thursday, August 11, 2011

Mood Beraya Dah Berleluasa...

Dam~Dam~Dum~Bunyi Mercun...
Budak2 menangis tangan putus...



Pose baru sepoloh hari dah sibuk nak beraya. Itu lah al-kisah kita hari ni.


Pagi tadi, aku dengan muka xcukup tido tiba di opis sangat awal (15 minit sebelum waktu kerja bermula). Bila sampai ke kerusi empuk aku... Ya Allah





Semangat giler geng Opis aku ni.. dah siap pasang lampu Lip-Lap lagi. Kemain mengerlip. Ni yang membuatkan mood bekerja hilang sebab mood cuti sudah mali.

X sangka lagi 3 minggu nak raya. Cuti pon dah plan. Baru ingat tahun ni nak cuti lama sikit, tapi kena handle workshop pulak seminggu lepas raya.



Memandangkan raye tahun ni x dapat bonus (ggrrr...). Duit bonus akan di-utilize menjadi bajet bercuti. Mula2 ingat nak gi Shanghai sebab nak beli barang fake, pastu takut pulak. Risau gak sebab takut orang kat sana x paham bahasa inggeris kitorang yang ala carte ni.

Kalau gi Bandung best jugak kan....

Mengenangkan perancangan ktorang nas sambung study tahun depan terpaksa la bercuti dalam negara je. Target? Sabah... Yahooooo..

Lama betul x gi holiday bersama TTB. Last skali gi percutian bajet ke Langkawi. Time tu aku Sem 4 kat uni.





(pilih gambar ni sebab mase tu aku kurus)




Haha, time tu aku memang suka pakai jaket kalau keluar... walaupon suhu mencecah tahap didih. Tudung pon tudung bawal je.




Esok nak balik kampung sebab BABY COCO akan tiba!




AdiosAmigos!




2 comments:

  1. eh..raya lambat lagi ar..laju je dia hehehe

    ReplyDelete
  2. @Fitrihadi Biasa la, pose x cukup pon semangat nak raya..hohoh

    ReplyDelete